Espereu, si us plau...
Espereu, si us plau...
Seleccionar idioma
Seu Electrònica INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA
Seu Electrònica
INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

Accessibilitat

Escut de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

Declaració d'accessibilitat

INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA s'ha compromès a fer accessible la Seu Electrònica, de conformitat amb el Reial decret 1112/2018 , de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

La present declaració d'accessibilitat s'aplica als següents llocs web:

Situació de compliment

El lloc web de la Seu Electrònica de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA és parcialment conforme amb el Reial decret 1112/2018 , de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic, degut als aspectes que s'indiquen a continuació.

Contingut no accessible

El contingut que es recull a continuació no és accessible pel següent:

 1. falta de conformitat amb el RD 1112/2018

  • A les pàgines en idiomes diferents del castellà poden existir textos en castellà, amb un canvi d'idioma que no estigui etiquetat correctament, degut a que aquesta situació és transitòria fins a la seva traducció definitiva automàtica o manual.
  • Podrien existir errades puntuals d'edició en alguna pàgina web.
 2. càrrega desproporcionada

  • No aplica.
 3. el contingut no entra dins l'àmbit de la legislació aplicable

  • Podrien existir fitxers ofimàtics o formularis web publicats abans del 20 de setembre de 2018 que no compleixin totalment tots els requisits d'accessibilitat. Encara que s'ha procurat que la majoria d'ells sí que els compleixin.

Preparació d'aquesta declaració d'accessibilitat

Aquesta declaració es va realitzar el 17 de novembre de 2018, mitjançant una autoavaluació interna portada a terme per INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA.

Última avaluació externa d'accessibilitat: novembre de 2018.

Observacions i dades de contacte

Podeu realitzar comunicacions sobre requisits d'accessibilitat (article 10.2.a) del RD 1112/2018, per exemple:

Escriviu-nos un correu a accesibilidad@dipualba.es.

Procediment d'aplicació

El procediment de reclamació recollit en l'article 13 del RD 1112/2018 entrarà en vigor el 20 de setembre de 2020.

Contingut opcional

Política d'accessibilitat de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

En compliment dels principis d'accessibilitat i disseny universal, INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA treballa per garantir que tots els ciutadans (amb especial atenció a les persones amb algun tipus de discapacitat i d'edat), que es relacionen amb ella a través d'Internet puguin accedir a la informació i els serveis electrònics en igualtat de condicions amb independència de les seves circumstàncies personals, mitjans o coneixements. És a dir, que puguin navegar sense trobar dificultats d'accés per la Seu Electrònica de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA.

Estàndards i normativa

La política d'accessibilitat aplicada per INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA està alineada amb les exigències del Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic .

Les pàgines de la Seu Electrònica de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA compleixen en l'actualitat amb els requisits de la Norma UNE-301549 v1.1.2:2015, considerant les excepcions del RD 1112/2018. Per això es porta a terme una revisió contínua del contingut web nou o modificat.

L'última revisió d'accessibilitat es va realitzar el novembre de 2018 mitjançant una avaluació externa.

Característiques de visualització

El lloc web de la Seu Electrònica de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA està dissenyat utilitzant tècniques que permeten la correcta visualització del lloc a ordinadors i dispositius mòbils, com ara tauletes o telèfons intel·ligents. Les mides de les fonts s'han definit de forma que sigui possible ampliar o disminuir la seva mida des de les opcions del navegador.

Aquest lloc web s'ha aprovat i està optimitzat per als navegadors compatibles amb HTML5 i en les versions suportades pels seus fabricants. La utilització de navegadors diferents o de versions que ja no estiguin suportades pels mateixos fabricants pot permetre l'accés i visualització del contingut de la Seu Electrònica de INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA, però no es garanteix una total i adequada visualització o disponibilitat de documents o altres funcionalitats. Poden descarregar-se actualitzacions o navegadors en els llocs web dels proveïdors d'aquest tipus de programes.

Per al correcte funcionament d'aquesta Seu Electrònica, és necessari que el vostre navegador tingui habilitat l'ús de JavaScript i galetes.

Compromís amb l'accessibilitat

Malgrat l'esforç realitzat per INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA, donada l'enorme quantitat de documents finals (PDF…), hi pot haver algun contingut que no compleixi les pautes d'accessibilitat exigibles. En cas de trobar alguna pàgina, document o formulari que no compleixi amb allò establert, o al qual no hi pugueu accedir correctament, o bé vulgueu formular qualsevol suggeriment, si us plau, feu-nos-ho saber escrivint un correu electrònic a accesibilidad@dipualba.es

INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA - Q0700374B
Carretera Palma-Soller KM 3,5, s/n
07009 Palma (Islas Baleares)
Cargando aplicación Precarga de imagen